Ledenvereniging Thebe Extra

Genieten van verse en lekkere maaltijden

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan de maaltijden van Food Connect proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en stel u eigen maaltijd samen.

Ledenvereniging Thebe Extra biedt u in samenwerking met Food Connect de mogelijkheid om te kiezen voor maaltijden en boodschappen aan huis. Koken de koks van Food Connect uw maaltijd, dan eet u heerlijk. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, wij helpen u graag verder via onze infobalie.

proefpakket blokje

2 maaltijden voor 10 euro, gratis thuisbezorgd

Wilt u onze maaltijden eens voordelig proberen? Bestel dan nu 2 maaltijden voor maar 10 euro of 5 voor 20 euro, gratis thuisbezorgd.

Bekijk de gerechten hier.

KORTING VOOR U, ALS LID VAN Ledenvereniging thebe extra

Als lid van Ledenvereniging Thebe Extra ontvangt u korting op uw maaltijdbestelling. Hoe langer u lid bent, hoe meer korting u ontvangt op uw bestelling!

  • Tot 5 jaar lid: bestel uw gerechten al vanaf €5,69 + gratis bezorging
  • 5 tot 10 jaar lid: bestel uw gerechten al vanaf €5,55 + gratis bezorging
  • Vanaf 10 jaar lid: bestel uw gerechten al vanaf €5,46 + gratis bezorging

verse gerechten thuisbezorgd